Kleinschalig loon- en grondverzet

Door middel van (kleine) werktuigen kan Van Oorspronk op en rond het erf kleinschalig loon- en grondverzetwerkzaamheden uitvoeren.

Dankzij de opleiding en ervaring altijd direct inzetbaar
Werkzaam in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen
Wij denken graag met u mee, vraag naar de mogelijkheden!

Van Oorspronk Agrarische Dienstverlening is actief in de gehele ‘Stedendriehoek’. Alle agrarische of agrarisch getinte ondernemers woonachtig in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen kunnen Van Oorspronk inschakelen voor het uitvoeren van werkzaamheden op en rond hun bedrijf.

De dienstverlening is divers en kent letterlijk geen grenzen: overal waarbij een boer een paar extra handen nodig heeft, kan worden uitgevoerd. De benodigde opleiding en (praktijk)ervaring is ruimschoots aanwezig om nauwkeurig en snel perfect werk af te leveren.

Schakel Van Oorspronk Agrarische Dienstverlening in bij

Schoonmaak- en reinigingswerkzaamheden

Van gehele tot gedeeltelijke stalreiniging tot het schoonmaken van kantine of bedrijfsruimten. Alles volgens de strikte voorwaarden die gelden voor het grondig, residuvrij en milieuvriendelijk reinigen van het bedrijf- of de bedrijfsomgeving (erf, (veld)schuur).

Kleinschalig loon- en grondverzet

Door middel van (kleine) werktuigen kan Van Oorspronk op en rond het erf kleinschalig loon- en grondverzetwerkzaamheden uitvoeren.

Volledige interim bedrijfsverzorging

Bij tijdelijke of langdurige (noodgedwongen) afwezigheid kan Van Oorspronk Agrarische Dienstverlening de praktische bedrijfsvoering (volledig) overnemen, zodat de periode van afwezigheid geen nadelige gevolgen heeft op de bedrijfscontinuïteit.

Voeren en voermanagement

Ondersteuning bij het vullen en controleren van voersilo’s, aanvoeren van (bulk)voer, stro of gras voor koeien, kalveren, jongvee, schapen, ooien en (mest)varkens.

Stalbeheer

Beheer, controle en uitvoering van de stalwerkzaamheden met inbegrip van stalcomputer monitoring en tijdige signalering van eventuele problemen bij de staldieren.

Melken

Op elk moment van de dag en nacht inzetbaar voor het melken van koeien, het controleren van de melkrobot of het binnenhalen van de veestapel om het melken op te starten.

Scheren

Het scheren van de kalveren, verwijderen van wol bij schapen en lammeren en het (bij)scheren van melkvee.

Contact

Heeft uw agrarische onderneming ondersteuning nodig of bent u op zoek naar vaste hulpkrachten die direct inzetbaar zijn?

Neem dan contact met ons op via 06-45693143

Over ons

In augustus 2017 werd Van Oorspronk Agrarische Dienstverlening opgericht. Dit gebeurde vanuit een visie dat hard werken loont. Omdat nou eenmaal niet iedereen alles alleen kan doen, is daarbij soms hulp nodig. Die hulp biedt Van Oorspronk Agrarische Dienstverlening.

Eigenaar Stefan van Oorspronk is opgegroeid op een boerenbedrijf aan de rand van het dorpje De Vecht gelegen in de Gelderse gemeente Terwolde. Bij de agrarische MBO opleiding niveau 4, behaalde hij zijn diploma ‘MBO 4 Vakexpert veehouderij’.

Stefan werkt 24/7 vanuit een passie voor de boerderij en boerderijdieren. Zijn motto is: ‘Als het past, dan kan alles’ en handelt daar ook naar: beloofd is beloofd, afspraak is afspraak.

Recente projecten

Van Oorspronk Agrarische Dienstverlening wordt op dit moment al ingezet bij diverse grotere en kleinere projecten in de Stedendriehoek. Vakkundig werk typeert de uitvoering hiervan: van begin tot einde.

Vuile handen maken, lange werkdagen in alle vroegte of juist tot in de late uurtjes. Van Oorspronk Agrarische Dienstverlening staat altijd paraat.